Despre Noi

AI AC

De Ce Noi ?

  • Dispunem de un personal tehnic si managerial inalt calificat.
  • Avem la dispozitie ateliere de proiectare constructiva si tehnologica.
  • Exista o dotare corespunzatoare, cu utilaje specifice pentru prelucrarea tuturor produselor la parametri calitativi solicitati.

Dinamismul echipei, transparenta in activitate, orientarea spre calitate si climatul familial, ne recomanda ca parteneri de incredere.

Suntem orientati catre eficienta si imbunatatire continua pentru a mentine constant un nivel inalt de calitate si competivitate.

viziunea-noastra-AIAC

Viziunea noastra – ce dorim sa realizam

Prin solutiile inovatoare ne propunem sa aducem imbunatatiri sustenabile standardelor de calitate a vietii.

Ca si companie ajunsa pe treapta de dezvoltare actuala,  strategia de dezvoltare pe termen lung vizeaza doua aspecte:

  • Dezvoltarea tehnologica atat a companiei cat si a solutiilor oferite si a produselor fabricate la niveluri tehnologice de varf;
  • Patrunderea pe noi piete si consolidarea pozitiei prin valoarea tehnologica a produselor,  prin serviciile tehnologice in perioadele de garantie si postgarantie.

Misiunea noastra este de a creste tot mai mult  si de a promova o imagine a unei companii solide si fiabile. Scopul nostru este de a imbunatati calitatea, de a investi in dezvoltarea tuturor activitatilor de afaceri cheie ale companiei.

Avantaje :

Incredere

Fara ea, nu s-ar fi putut construi o echipa de profesionisti, care, in consecinta, ar reduce increderea reciproca si increderea clientilor nostri.

Inovatie

Pentru noi, inovatia este o modalitate de a gandi, nu numai o imbunatatire a solutiilor existente. Este abordarea creativa la realitate, cu o perspectiva pentru viitor. Inovatia cere curaj, dar ajuta la atingerea obiectivelor noastre.

Creativitate

Este un cadru excelent chiar si pentru abilitatile tehnice. Este nepretuit prin capacitatea sa de a oferi o perspectiva proaspata. Ca si echipa, suntem in mod constant in curs de dezvoltare,  discutam și incurajam exprimarea opiniilor,  ideilor, dar si dezbaterea acestora.

Comunicare

Schimbul rapid și precis de informații in cadrul echipei și cu clienții ajuta la imbunatatirea eficientei actiunilor noastre. Gama larga de instrumente moderne de comunicare la dispozitia noastra este de nepretuit si instrumentala a procesului nostru. Cu toate acestea, noi inca apreciem valoarea  conversatiei și intalnirii directe cu clientii.

Responsabilitate

Suntem responsabili pentru munca noastra – de la nivelul de concept, pana la productie. Raspunzatori pentru  clientii nostri.  A fi responsabil nu este doar un angajament, ci este o provocare.